Welcome to   Click to listen highlighted text! Welcome to Powered By GSpeech

S-a prelungit până pe data de 08 decembrie 2015 concursul de acordare a premiilor pentru angajare, de care beneficiază persoanele care si-au găsit un loc de muncă în termen de 6 luni de la absolvirea cursurilor din cadrul proiectului ACTIV (cu un premiu în valoare de 1.500 lei impozabili/persoană), regulamentul fiind disponibil pe site-ul proiectului aici.

De asemenea menționăm să proiectul ACTIV se încheie în data de 15 decembrie 2015, după ce au fost finalizate cele patru serii de curs programate pentru lunile octombrie – noiembrie 2015 la Universitatea Politehnica București și cele două la Universitatea Politehnica Timișoara, stabilite în urma prelungirii proiectului după data de 30 septembrie.

Mulțumim tuturor celor care au participat la activitățile proiectului și pentru feedback-ul pozitiv primit.

Proiectul ACTIV se apropie de final. Cele 4 serii de curs programate pentru lunile septembrie – octombrie 2015 la Universitatea Politehnica București și cele 2 de la Universitatea Politehnica Timișoara au fost completate cu toți participanții necesari. Datorită unui număr mare de persoane interesate in această perioadă, ultima serie de curs ce va avea loc în intervalul 17 noiembrie – 1 decembrie 2015 la Universitatea Politehnica București a ocupat capacitatea maximă de cursanți.

De asemenea menționăm că s-au prelungit până pe data de 30 noiembrie inclusiv premiile pentru angajare acordate persoanelor care si-au găsit un loc de muncă în termen de 6 luni de la absolvirea cursurilor din cadrul proiectului ACTIV (cu un premiu în valoare de 1.500 lei impozabili/persoană) disponibilă pe site-ul proiectului aici.

Mulțumim tuturor celor care au participat la activitățile proiectului nostru si celor interesați.

Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi" din Iași a organizat în data de 27 – 28 octombrie 2015 un alt târg de job-uri din cadrul proiectului „ACTIV pe Piața Muncii: Abilități și Competențe Tehnice pentru Integrare și Valorificare pe Piața Muncii”. Evenimentul s-a desfășurat la Hotel Unirea din Iași in intervalul 10 – 15:30.

La târg au participat reprezentanți ai companiilor și reprezentanți ai grupului țintă, întâmpinați de membri ai echipei proiectului. Intenția târgului a fost să faciliteze întâlnirea dintre șomeri și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, pe de o parte, și posibilii angajatori, pe de altă parte. Au fost prezente 405 de persoane, șomeri de lungă durată, persoane inactive și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, care au putut discuta cu cele 32 de firme prezente la târg și prezenta acestora CV-urile.

Proiectul ACTIV este realizat în parteneriat, alături de lider - Universitatea “Politehnica” din București, participând la implementarea proiectului: Universitatea “Politehnica” din Timișoara, Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi" din Iași, Universitatea “Petru Maior” din Târgu Mureș, Pythia International - companie de consultanță TIC și management și Institutul pentru Politici Sociale - furnizor de servicii de informare, consiliere profesională și medierea muncii.

Proiectul ACTIV își încheie activitățile cu grupul țintă la sfârșitul lunii noiembrie, cele 4 serii de curs programate pentru lunile septembrie – octombrie 2015 la Universitatea Politehnica București și cele 2 de la Universitatea Politehnica Timișoara fiind ultimele în cadrul proiectului. Mulțumim tuturor participanților și celor interesați.

Targ Joburi Iasi

Citește mai departe...

Începând cu data de 12.11.2015, certificatele de absolvire și cele de calificare pot fi ridicate de către absolvenți zilnic între orele 9-11 si 13-15 de la sediul Universității Politehnica din București, Rectorat, etaj 3, camera R307 de la doamna Mihaela DOBRE (telefon 021 402 9639), iar diplomele de participare de la camera R316 (Rectorat, etaj 3).Este vorba de absolvenții care au susținut evaluările finale în anul 2015. Certificatele pot fi ridicate personal sau cu procura notarială.

Pentru cei care au avut evaluările finale în anul 2014, eliberarea se face de la secretariatul catedrei de Rezistenta Materialelor, facultatea IMST.

Va mulțumim.

Macheta targ actualizata mic

Aproximativ 30 de firme care oferă locuri de muncă pentru specialiști în IT sau în domenii conexe vor fi prezente la Târgul de Job-uri ACTIV, eveniment ce va fi organizat pe parcursul a două zile, la Romexpo București. Pe 4 și 5 noiembrie, între orele 09:00 – 18:00, oferta celor 30 de companii va putea fi consultată gratuit în pavilionul F al Romexpo București. Sunt așteptați la Târgul de joburi organizat la Romexpo, atât studenți, cât și tineri absolvenți, dar și șomeri de scurtă și de lungă durată.

Evenimentul este organizat de Institutul pentru Politici Sociale din București, partener în cadrul proiectului ”ACTIV pe Piaţa Muncii: Abilităţi şi Competenţe Tehnice pentru Integrare şi Valorificare pe Piaţa Muncii”. ”Scopul acestui târg este de a facilita legătura între persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și companiile care au în plan recrutarea de personal, în prezent sau în perioada imediat următoare”, arată reprezentanții Institutului pentru Politici sociale din Capitală.

”ACTIV pe Piaţa Muncii: Abilităţi şi Competenţe Tehnice pentru Integrare şi Valorificare pe Piaţa Muncii” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, iar alături de Universitatea Politehnică din București, care este lider al proiectului, parteneri mai sunt Universitatea Politehnică din Timișoara, Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași, Universitatea “Petru Maior” din Târgu Mureș, Pythia International din București și Institutul pentru Politici Sociale București.

Proiectul are drept obiectiv general îmbunătățirea capacității de ocupare a 1.000 de persoane, în special șomeri tineri și șomeri de lunga durată, prin dezvoltarea și certificarea de abilități și competențe profesionale cerute de piața muncii, în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC).

Pentru mai multe detalii despre proiectul ”ACTIV pe Piaţa Muncii: Abilităţi şi Competenţe Tehnice pentru Integrare şi Valorificare pe Piaţa Muncii” puteți accesa pagina de internet www.specialistactiv.ro.

Proiectul ACTIV a fost prelungit pana la data de 15 decembrie 2015 desi, conform graficului de timp stabilit initial cu finantatorul (Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013), acesta ar fi trebuit sa se incheie la data de 30 septembrie 2015. In cadrul proiectului vor fi disponibile alte patru serii de curs organizate de către Universitatea POLITEHNICA din București și două serii de curs organizate de către Universitatea POLITEHNICA din Timișoara.

Pentru  Universitatea POLITEHNICA din București, cursurile vor fi selectate în funcție de cunoștințele și competențele candidaților din următoarea listă:

  • Operator calculator electronic și rețele;
  • Operator procesare text, imagini;
  • Designer pagini web.
  • Specialist în domeniul proiectării asistate de calculator;
  • Administrator de rețea de calculatoare.

Pentru Universitatea POLITEHNICA din Timișoara, cursurile vor fi selectate în funcție de cunoștințele și competențele candidaților din următoarea listă:

  • Designer pagini web.
  • Operator procesare text, imagini;

Vă invităm să vă înscrieți în continuare în baza noastră de date folosind formularul online pentru a vă putea informa în cazul în care aceste serii de curs vor fi organizate. Subliniem faptul că înscrierea prin formularul online nu garantează un loc la curs. Înscrierea la cursuri se face în funcție de eligibilitatea candidaților și de numărul locurilor disponibile.

Echipa proiectului ACTIV va continua  furnizarea pachetului integrat de servicii profesionale care include următoarele:

  • Orientare și consiliere profesională;
  • Formare profesională;
  • Medierea muncii.

Pentru alte informații despre proiect ne puteți scrie la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Între timp puteți urmări noutăți și pagina de Facebook a proiectului: Specialist ACTIV.

Vă așteptăm!

A- A A+

ABONARE NEWSLETTER

CONECTEAZA-TE CU NOI

CALENDAR ACTIVITATI

August 2018
L M M J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

GALERIE FOTO

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech