Welcome to   Click to listen highlighted text! Welcome to Powered By GSpeech

Scopul medierii muncii îl reprezintă stabilirea compatibilităților dintre cerințele locurilor de muncă vacante, comunicate de către angajatori, cu pregătirea profesională și aptitudinile beneficiarilor. În cazul în care mediatorul identifică locuri de muncă potrivite profilului beneficiarului, acesta îl va sprijini în vederea prezentării la angajator.

Medierea muncii este activitatea prin care se realizează punerea în legătură a angajatorilor cu beneficiarii proiectului, care caută un loc de muncă, în vederea angajării. Medierea se realizează de către expertul in mediere pentru cariera ,în mod gratuit, după efectuarea cursurilor de formare profesională până la încetarea contractului de prestări servicii semnat cu beneficiarul. Aceasta va fi destinată atât participanților la cursurile de formare profesională autorizate, cât și persoanelor care, din diverse motive, nu urmează cursuri de formare profesională.

Mediere profesională reprezintă :

  • activitatea de informare privind situația locurilor de muncă în prezent și în perspectivă apropiată;
  • posibilitățile de încadrare în acord cu pregătirea și experiența profesională, precum și a cerințelor angajatorului;
  • posibilitățile de (re)calificare și perfecționare în vederea creșterii șanselor de încadrare în muncă.

Serviciile de mediere pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă constau în:

  • informații privind locurile de muncă vacante și condițiile de ocupare a acestora prin publicarea, afișarea, organizarea de burse ale locurilor de muncă;
  • mediere electronică având ca scop punerea automată în corespondență a cererilor și ofertelor de locuri de muncă prin intermediul tehnicii de calcul;
  • preselecția candidaților corespunzător cerințelor locurilor de muncă oferite și în concordanță cu pregătirea, aptitudinile, experiența și cu interesele acestora.
A- A A+

ABONARE NEWSLETTER

CONECTEAZA-TE CU NOI

CALENDAR ACTIVITATI

August 2018
L M M J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

GALERIE FOTO

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech