Welcome to   Click to listen highlighted text! Welcome to Powered By GSpeech

Macheta targ actualizata mic

Aproximativ 30 de firme care oferă locuri de muncă pentru specialiști în IT sau în domenii conexe vor fi prezente la Târgul de Job-uri ACTIV, eveniment ce va fi organizat pe parcursul a două zile, la Romexpo București. Pe 4 și 5 noiembrie, între orele 09:00 – 18:00, oferta celor 30 de companii va putea fi consultată gratuit în pavilionul F al Romexpo București. Sunt așteptați la Târgul de joburi organizat la Romexpo, atât studenți, cât și tineri absolvenți, dar și șomeri de scurtă și de lungă durată.

Evenimentul este organizat de Institutul pentru Politici Sociale din București, partener în cadrul proiectului ”ACTIV pe Piaţa Muncii: Abilităţi şi Competenţe Tehnice pentru Integrare şi Valorificare pe Piaţa Muncii”. ”Scopul acestui târg este de a facilita legătura între persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și companiile care au în plan recrutarea de personal, în prezent sau în perioada imediat următoare”, arată reprezentanții Institutului pentru Politici sociale din Capitală.

”ACTIV pe Piaţa Muncii: Abilităţi şi Competenţe Tehnice pentru Integrare şi Valorificare pe Piaţa Muncii” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, iar alături de Universitatea Politehnică din București, care este lider al proiectului, parteneri mai sunt Universitatea Politehnică din Timișoara, Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași, Universitatea “Petru Maior” din Târgu Mureș, Pythia International din București și Institutul pentru Politici Sociale București.

Proiectul are drept obiectiv general îmbunătățirea capacității de ocupare a 1.000 de persoane, în special șomeri tineri și șomeri de lunga durată, prin dezvoltarea și certificarea de abilități și competențe profesionale cerute de piața muncii, în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC).

Pentru mai multe detalii despre proiectul ”ACTIV pe Piaţa Muncii: Abilităţi şi Competenţe Tehnice pentru Integrare şi Valorificare pe Piaţa Muncii” puteți accesa pagina de internet www.specialistactiv.ro.

A- A A+

ABONARE NEWSLETTER

CONECTEAZA-TE CU NOI

CALENDAR ACTIVITATI

August 2018
L M M J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

GALERIE FOTO

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech