Welcome to   Click to listen highlighted text! Welcome to Powered By GSpeech

La finalul parcurgerii serviciilor din cadrul proiectului ACTIV (informare și consiliere profesională, formare profesională și medierea muncii) beneficiarii proiectului au fost rugați să completeze un chestionar cu scopul de a măsura satisfacția serviciilor oferite. După cum puteți observa mai detaliat în documentul pe care îl găsiți aici, răspunsurile au fost în mare parte pozitive, aproximativ 80% dintre cursanți au fost determinați să participe pentru cursurile propuse și posibilitățile de angajare în urma absolvirii, iar un procent de peste 85% dintre respondenți au apreciat modul de consiliere ca fiind bun și foarte bun.

Conținutul informațional al cursului, existenta si calitatea documentației suport au fost evaluate ca bune și foarte bune de peste 90% dintre participanți, iar peste 95% au apreciat calitatea interactivă a acestora.

În ceea ce privește impresia generală asupra cursurilor peste 95% au considerat-o bună și foarte bună, la fel și pregătirea și comportamentul formatorului. La întrebarea Cum apreciați existența și calitatea documentației suport, 93% au răspuns bună și foarte bună.

Un procent mare de răspunsuri pozitive au fost și la întrebarea Cum apreciați punctualitatea și gradul de folosire la curs a timpului programat activității didactice, unde aproximativ 95% au răspuns bune și foarte bune. Respondenții au apreciat și locul desfășurării cursurilor, dotarea sălilor de curs, condițiile de cazare pentru cei veniți din alte orașe și serviciile de masă din timpul cursurilor.

La fel au fost apreciate și serviciile de mediere, considerate bune și foarte bune de peste 85% dintre participanți, impresia generală asupra cursurilor a fost în proporție de 95% bună și foarte bună, iar peste 70% sunt de părere că participarea la curs îi va ajuta să-și găsească un loc de muncă în următoarele 6 luni.

Persoanele care au răspuns chestionarului nostru au fost 56.2% femei și 43.8% bărbați, majoritatea sub 29 de ani (39.4%), cu studii liceale și postliceale (45.5%) din mediul urban (84.6%).

          Mulțumim tuturor celor care au completat chestionarul și vă invităm să consultați documentul de aici pentru mai multe detalii și alte întrebări și răspunsuri. 

A- A A+

ABONARE NEWSLETTER

CONECTEAZA-TE CU NOI

CALENDAR ACTIVITATI

August 2018
L M M J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

GALERIE FOTO

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech