Welcome to   Click to listen highlighted text! Welcome to Powered By GSpeech

Macheta ziar

Între 9 – 10 Iunie, la Hotel Traian in Iași, are loc Târgul de Joburi din cadrul proiectului “ACTIV pe Piata Muncii - Abilitați si Competente Tehnice pentru Integrare si Valorificare pe Piața Muncii”.

Angajatori din regiunea Nord – Est
Timp de 2 zile vei putea întâlni reprezentanți ai companiilor din regiunea Nord – Est care își vor prezenta ofertele de locuri de munca disponibile. Printre domeniile din care face parte companiile, enumeram :

  • Inginerie (Telecomunicații, Construcții, Mecanica, Electrotehnica etc)
  • Finanțe – Bănci
  • Management si Consultanta
  • IT (Software si Hardware)

De asemenea, in cadrul proiectului ACTIV poți accesa cursuri de formare profesională ce furnizează absolvenților săi competențe si calificări profesionale în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicării (TIC) precum:

  • Operator calculator electronic si rețele;
  • Designer pagini web;
  • Operator introducere, validare și prelucrare date

Intrarea este gratuita

Daca ești o persoana aflată în căutarea unui loc de muncă - fie ca ești șomer înregistrat sau neînregistrat, trebuie să știi că participarea la eveniment este gratuită, pe baza CV-ului, programul evenimentului fiind de la 10:30 la 16:00 în ambele zile. 

Alături de Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iași, la implementarea proiectului participă universități din marile orașe din România, dar și Compania de consultanta TIC si management PYTHIA International și Institutul pentru Politici Sociale. Pentru informații suplimentare poti vizita site-ul evenimentului.

Proiectul ACTIV (POSDRU/125/5.1/S/125723) este realizat în parteneriat, alături de lider - Universitatea “POLITEHNICA” din București, participând la implementarea proiectului: Universitatea “POLITEHNICA” din Timișoara, Universitatea Tehnică “GHEORGHE ASACHI" din Iași, Universitatea “PETRU MAIOR” din Târgu Mureș, PYTHIA International - companie de consultanță TIC și management și Institutul pentru Politici Sociale - furnizor de servicii de informare, consiliere profesionala si medierea muncii.

A- A A+

ABONARE NEWSLETTER

CONECTEAZA-TE CU NOI

CALENDAR ACTIVITATI

August 2018
L M M J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

GALERIE FOTO

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech