Welcome to   Click to listen highlighted text! Welcome to Powered By GSpeech

poza stire targ

Universitatea Politehnica din București (UPB) a organizat în data de 20 mai 2015 primul târg de job-uri din cadrul proiectului „ACTIV pe Piața Muncii: Abilități şi Competențe Tehnice pentru Integrare şi Valorificare pe Piața Muncii”. Evenimentul s-a desfășurat la Sala Palatului din București.

La târg au participat reprezentanți ai companiilor și reprezentanți ai grupului țintă, întâmpinați de membri ai echipei proiectului. Intenția târgului a fost să faciliteze întâlnirea dintre șomeri și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, pe de o parte, și posibilii angajatori, pe de altă parte. De asemenea, responsabilul cu grupul țintă din echipa proiectului a răspuns solicitărilor de clarificări venite din partea celor care au participat la târg, persoane interesate de serviciile oferite în cadrul proiectului ACTIV. Peste 300 de persoane, șomeri și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, au participat la eveniment. Un număr important dintre aceștia și-au exprimat interesul de a participa la cursurile și serviciile disponibile în cadrul proiectului.

Echipa proiectului invită în continuare pe toți cei interesați să se înscrie în proiect completând formularul de înscriere AICI.

Serviciile oferite în cadrul proiectului ACTIV, precum și o listă a cursurilor acreditate disponibile sunt enumerate mai jos:

Proiectul oferă un pachet integrat de servicii de orientare profesională care include următoarele:

 • Orientare și consiliere profesională;
 • Formare profesională;
 • Medierea muncii.

Pachetul de cursuri de formare profesională furnizează absolvenților săi competențe și calificări profesionale în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicării (TIC) și include următoarea listă de opțiuni:

 • Operator calculator electronic și rețele;
 • Operator procesare text, imagini;
 • Designer pagini web;
 • Specialist în domeniul proiectării asistate de calculator;

Pot beneficia de serviciile proiectului următoarele categorii de persoane:

 • Persoană aflată în căutarea unui loc de muncă,
 • Persoană inactivă,
 • Șomer înregistrat de lungă durată.
 • Șomer neînregistrat de lunga durată

Proiectul ACTIV este realizat în parteneriat, alături de lider - Universitatea “Politehnica” din București, participând la implementarea proiectului: Universitatea “Politehnica” din Timișoara, Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi" din Iași, Universitatea “Petru Maior” din Târgu Mureș, Pythia International - companie de consultanță TIC și management și Institutul pentru Politici Sociale - furnizor de servicii de informare, consiliere profesională și medierea muncii.

Pentru alte informații despre proiect ne puteți scrie la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Între timp puteți urmări noutăți și pe pagina de Facebook a proiectului: Specialist ACTIV.

Vă așteptăm!

A- A A+

ABONARE NEWSLETTER

CONECTEAZA-TE CU NOI

CALENDAR ACTIVITATI

August 2018
L M M J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

GALERIE FOTO

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech